Foglalás

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása

A beruházás során a panzió wellness részlegének átépítése történik meg.

A tavalyi évben kialakított étteremmel egybeépítve található a régi wellness épület, mely jelen pillanatban egy elhagyott vizes, dohos pincehelyiség és ennek az ingatlan résznek kell elvégezni a rehabilitációját, víz szigeteléssel, új korszerű gépészet kialakításával és hidegburkolat kicserélésével. A wellness részleg korábban teljes pompájában üzemelt, amelyben volt egy medence ami akkoriban jónak számított, de mára ennek burkolatát ki kell cserélni, víz és hőszigetelést is meg kell oldani a gazdaságos üzemeltetés érekében.

Mivel a wellness rész a föld alatt van, korábban nem fordítottak nagy gondolt a hő és víz szigetelésre ezért azt most kell megoldani, illetve az épület gépészet nagyon minimálisan lett kiépítve, így például szellőztető rendszer nem is lett kiépítve, ami az épület romlásához vezette. A másik jelentős költség a belső hidegburkolat cseréje.

Az akadálymentesítés a korábbi beruházásainkhoz hasonlóan a jelen beruházásnál is fontos szempont. Korábban az étterem tervezésénél és kivitelezésénél figyeltünk arra, hogy mozgáskorlátozott vendégeink is kényelmesen tudják használni. A wellness részleg kialakításánál figyeltünk arra, hogy az étterem felöl a kerekes székes vendégek is igénybe tudják venni azt.

A beruházás eredményeként a wellness szolgáltatásoknak köszönhetően az őszi-téli átmeneti időszakban is bővülni fog a vendég éjszakák száma (várhatóan megduplázódik) és kedvezőbb csomagajánlatokat is tudunk biztosítani, illetve meg tudjuk növelni a nálunk eltöltött időt ezzel növelve akár az éttermi fogyasztásból származó bevételt is.

A kihasználtság növelésével nagyobb árbevételt tudunk elérni. Ill. a wellness-szolgáltatást különálló tételként értékesítve (szobaártól függetlenül), önmagában is bevételt generál.

A fejlesztés a munkavállalók létszámának bővítését is szükségessé teszi.

Kedvezményezett neve:
REWORK TOOLS Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Támogatott projekt címe:
Panoráma Panzió fejlesztése
Pályázat azonosító száma:
TFC-1-1-1-2017-2018-00344
Szerződött támogatás összege:
27 412 057 .-FT
Támogatás mértéke (%-ban):
69,99 %
A támogatott projekt befejezési dátuma:
2020.10.23
kisfaludy

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg az adatait és írja meg, hogy miben segíthetünk! Kollégáink amint lehet felveszik Önnel a kapcsolatot!

Cím

H-9081 Győrújbarát, Vendégfogadó utca 4.