Foglalás

Céges események Győrtől mindössze 12 km-re

mégis a vidék legnagyobb csendjében, kiemelt felszereltséggel, különleges ételekkel, szállás lehetőséggel kiváló ár-érték arányban, cégre szabható ajánlatcsomaggal.

A céges rendezvények igényes megjelenése fontos szerepet tölt be a vállalatok és vállalkozások életében. Tegye felejthetetlen élménnyé partnereinek, munkavállalóinak és ügyfeleinek ezeket az alkalmakat! Elérhető több különböző terem meeting, konferencia, tréning vagy kihelyezett vevőtalálkozó megtartására:

- Kisterem 30 főig
- Rendezvényterem 80 főig
- Központi épület 140 főig

Közel 1 hektáros terület az elképzelésinek!

A Panoráma Birtok kitűnő választás a cége számára, ha szeretné természetközeli helyszínen tartani rendezvényét, legyen szó gálavacsoráról, meetingről, workshopról vagy kihelyezett vevőtalálkozóról.

Az indoor programok mellett lehetőség van outdoor rendezvények szervezésére is, a birtok több pontja is alkalmas szabadtéri összejövetelek lebonyolítására, melynek keretein belül akár 300 főt is vendégül láthat.

Amennyiben a Panoráma Birtokon tartja a céges rendezvényét, szálláshelyet is tudunk biztosítani, ha elhúzódna az este. A helyszínen akár 112 főt tudunk elhelyezni különböző szálláshelyeink egyikén (link a szállásokhoz) Lepje meg vendégeit valami egészen mással! Különleges menüajánlatunkban kiválóan elkészített ételekkel találkozhat és helyi termelők borait is kóstolhatja.

A Panoráma Birtok tökéletes helyszín lényegében bármilyen rendezvény lebonyolításához, gyönyörű helyen, kiemelkedő infrastruktúrával, kényelmes szálláshellyel, melegkonyhás étkezésekkel.

Ajánlatcsomagunkat cégre szabhatóan alakítottuk ki, így azokat a szolgáltatásokat választhatja ki, amik az Ön üzleti rendezvényéhez elengedhetetlenek!

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg az adatait és írja meg, hogy miben segíthetünk! Kollégáink amint lehet felveszik Önnel a kapcsolatot!

Cím

H-9081 Győrújbarát, Vendégfogadó utca 4.