Foglalás

Céges események Győrtől mindössze 12 km-re

mégis a vidék legnagyobb csendjében, kiemelt felszereltséggel, különleges ételekkel, szállás lehetőséggel kiváló ár-érték arányban.

A céges rendezvények igényes megjelenése fontos szerepet tölt be a vállalatok és vállalkozások életében. Tegye felejthetetlen élménnyé partnereinek, munkavállalóinak és ügyfeleinek ezeket az alkalmakat! Elérhető több különböző terem meeting, konferencia, tréning vagy kihelyezett vevőtalálkozó megtartására:

- Kisterem 30 főig
- Rendezvényterem 80 főig
- Központi épület 140 főig

Közel 1 hektáros terület az elképzelésinek!

A Panoráma Birtok kitűnő választás a cége számára, ha szeretné természetközeli helyszínen tartani rendezvényét, legyen szó gálavacsoráról, meetingről, workshopról vagy kihelyezett vevőtalálkozóról.

Az indoor programok mellett lehetőség van outdoor rendezvények szervezésére is, a birtok több pontja is alkalmas szabadtéri összejövetelek lebonyolítására, melynek keretein belül akár 300 főt is vendégül láthat.

Amennyiben a Panoráma Birtokon tartja a céges rendezvényét, szálláshelyet is tudunk biztosítani, ha elhúzódna az este. A helyszínen akár 112 főt tudunk elhelyezni különböző szálláshelyeink egyikén (link a szállásokhoz) Lepje meg vendégeit valami egészen mással! Különleges menüajánlatunkban kiválóan elkészített ételekkel találkozhat és helyi termelők borait is kóstolhatja.

A Panoráma Birtok tökéletes helyszín lényegében bármilyen rendezvény lebonyolításához, gyönyörű helyen, kiemelkedő infrastruktúrával, kényelmes szálláshellyel, melegkonyhás étkezésekkel.

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg az adatait és írja meg, hogy miben segíthetünk! Kollégáink amint lehet felveszik Önnel a kapcsolatot!

Cím

H-9081 Győrújbarát, Vendégfogadó utca 4.