Foglalás
wedding
Az idő még kellemes, a vendégek ráérnek, a természet gyönyörű – kell ennél több a tökéletes őszi esküvőhöz? A győrújbaráti Panoráma Birtokon már nemcsak a késő tavasz és a nyár számít felkapott időszaknak a házasságkötéshez.

Míg korábban jellemzően legalább egy évvel a házasságkötés előtt elkezdték szervezni az esküvőjüket a párok, mára az ez időszak lerövidült, köszönhetően a sok bizonytalanságot hozó pandémiának is. Egyre gyakoribb, hogy néhány hónap alatt áll össze az esküvő és az azt követő lakodalom. Jó szervezéssel erre három hónap is elég, így aki most nekiáll, az őszi hónapokban már az álomesküvőjén mondhatja ki a boldogító igent!

Panorámás igen


Például a győrújbaráti Panoráma Birtokon, ahol még vannak szabad időpontok őszre, s ahol minden adott a tökéletes Nagy Naphoz. A dombok ölelésében, gyönyörű környezetben fekvő birtokon megvan az, ami csak kevés helyszínen: egyaránt alkalmas a polgári szertartás és a lakodalom megrendezésére, valamint akár 112 vendég elszállásolására.

A Panoráma Birtok két különböző jellegű helyszínnel várja a házasulandókat. Modern, letisztult a stílusod? A 90-140 fős Panoráma Étterem lesz a tökéletes számodra. Inkább klasszikus, romantikus esküvőről álmodsz? Válaszd a 30-80 fős Villa Panorámát! A boldogító igent a 300 m2-es panorámás teraszon vagy egy kis tóra épített tribünön is kimondhatjátok az őszi esküvőn. A hagyományos esküvői menüsor és a hajnalig tartó buli után senkinek nem kell hazaindulnia, a vendégeknek csak azt kell eldönteniük, hogy a négycsillagos apartmanokban, a panzióban, vagy az üdülőházakban szeretnének megszállni.
wedding
wedding

Miért pont az ősz?


Az időjárás ilyenkor szinte mindig kellemes, ellentétben a nyári forrósággal, amikor a 38 fokos hőségben a legritkább esetben érzi magát komfortosan a beöltözött ifjú pár ... Az elmúlt években Győr környékén a szeptember-októberi hétvégék időjárása jobban alakult, mint a nyári hétvégéké, a nyári forróság ilyenkor már enyhül, a hűvösebb levegő kellemes frissességet hoz.

Ősszel a természet is „kitesz magáért”: lenyűgöző színekben pompázik, varázslatos hátteret teremtve az esküvő számára. Az őszi esküvő kifejezetten kedvez a fotózásnak is, a fények ugyanis ilyenkor kedvezőbbek, lágyabbak, a színek pedig élénkebbek, mint nyáron.

Nem utolsó szempont az sem, hogy ekkorra az emberek már visszatérnek a nyári szabadságról, és nagyobb valószínűséggel tudnak részt venni az esküvőn. Ráadásul szeptember-októberre jó eséllyel találunk szolgáltatókat is.

Kedvet kaptál az őszi esküvőhöz? Még simán beleférhet! A győrújbaráti Panoráma Birtok nemcsak a tökéletes helyszínt biztosítja hozzá, de igény esetén összehoz a tökéletes fotóssal, videóssal, zenekarral, DJ-vel, vőféllyel vagy ceremóniamesterrel is, így kompromisszumok nélkül megszervezheted az álomesküvődet a festői helyszínen!

Töltődjön fel nálunk!

icon1
Fantasztikus kilátás
Lélegzetállító Panoráma mindennap!
icon1
A vidék íze
Finom és bőséges ételek az éttermünkben
icon1
Kedves kiszolgálás
Személyzetünk mosollyal várják kedves vendégeinket

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg az adatait és írja meg, hogy miben segíthetünk! Kollégáink amint lehet felveszik Önnel a kapcsolatot!

Cím

H-9081 Győrújbarát, Vendégfogadó utca 4.