Foglalás
xmas
Tavaly megint későn kapcsolt, és mire eljutott a céges karácsonyi buli megszervezéséig, már megteltek a legjobb helyek? Idén szeretne valami különleges helyszínt a kézenfekvő, unalomig ismert éttermek helyett? A győrújbaráti Panoráma Birtokon egyedi partit rendezhet a munkatársainak.

Az biztos, hogy a Panoráma Birtok egyedi helyszín lesz a karácsonyi céges bulihoz; ezt a vidékies, mégis modern hangulatot, ízléses környezetet nem nagyon találjuk meg egyetlen városi étteremben sem. Már a vendégek köszöntése is különleges: pogácsával és forralt borral, pálinkával várják az érkezőket, akiknek nem kell egy keskeny járdán vagy egy szűkös udvaron szoronganiuk, amíg mindenki megérkezik, hanem kényelmesen beszélgethetnek és alapozhatnak az estére a friss levegőn.
Az estére, amely nemcsak egy kellemes évzáró találkozóval, hanem egy felejthetetlen vacsorával is kecsegtet. A birtok séfje igény szerint hagyományos magyaros vagy különleges ízvilágú, elegáns menüt varázsol az asztalra, a cordon bleu-től a kaviárig minden megoldható. Ami pedig az italokat illeti, a várostól való távolság sem lehet akadály, hiszen az az alig tíz kilométer taxival is könnyen áthidalható, így nem kell visszautasítani az alkoholt sem. Ha pedig mégis saját autóval érkeznénk, a kényelmes parkolás is megoldott.

Nem utolsó szempont az sem, hogy a Panoráma Birtokon a privát szféra is garantált. A karácsony előtt jellemzően zsúfolt városi éttermekkel szemben itt biztosan nem fordul elő, hogy a főnök karácsonyi köszöntője alatt egy másik rendezvény és egy másik főnök beszédének hangjai szűrődnek át a szomszéd teremből…
xmas
xmas
Mindegy, hogy egy kisvállalkozásról vagy egy nagyobb létszámú cégről van szó, a Panoráma Birtok rugalmasan alkalmazkodik a létszámhoz, egyszerre akár 120 fő szórakozhat önfeledten a baráti hegyen. Ha pedig távolabbról is érkeznek kollégák vagy céges partnerek az évzáró vacsorára, egészen biztosan a Panoráma Birtok lesz a legjobb választás, ők ugyanis a vacsora után kényelmesen meg is szállhatnak a birtokon - akár ötvenen.

A verseny már megindult a karácsonyi partihelyszínekért, sokan már lelkesen szervezik a karácsonyi céges bulit. Ezért is érdemes időben lefoglalni a helyet a Panoráma Birtokon - hogy aztán hátradőlve lazíthasson egy kicsit, abban a biztos tudatban, hogy minden adott egy fergeteges év végi estéhez!

Töltődjön fel nálunk!

icon1
Fantasztikus kilátás
Lélegzetállító Panoráma mindennap!
icon1
A vidék íze
Finom és bőséges ételek az éttermünkben
icon1
Kedves kiszolgálás
Személyzetünk mosollyal várják kedves vendégeinket

Lépjen velünk kapcsolatba


Kérjük adja meg az adatait és írja meg, hogy miben segíthetünk! Kollégáink amint lehet felveszik Önnel a kapcsolatot!

Cím

H-9081 Győrújbarát, Vendégfogadó utca 4.